Als creatief coach

Na veel vragen van creatieve ondernemers over netwerken, administratie en zakelijkheid, begon Anne met het coachen en begeleiden van creatieve ondernemers. Al snel bleek dat niet alleen starters hulp nodig hadden. Ook gevestigde creatieve ondernemers blijven moeite hebben met de zakelijke aspecten van het runnen van hun bedrijf. Door samen een structuur aan te brengen en veel bestaande informatie te verduidelijken konden de ondernemers zich weer bezig gaan houden met hun creativiteit en liepen ze niet meer vast op de zakelijke kant.

Met het boek "En nu?" studeerde Anne af. Hierin haar verhaal over het zwarte gat na de Design Academy. Want nu had je al die vette ideeen maar hoe kun je die laten produceren, laat staan verkopen. Dit was de start van een nieuw project. Een creatief loket voor ondernemerschapsvragen.

Anne Veenstra, een gedreven Eindhovense ontwerper, ken ik als iemand die al geruime tijd klaar staat voor vele, vaak pas afgestudeerde , ontwerpers om ze te adviseren op designgebied maar ook op terreinen als het opzetten van een eigen starters-onderneming, administratieve ondersteuning en het aanvragen van vergunningen en subsidies.
Het is er Anne vooral om te doen een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van een krachtige en succesvolle " Design Community " in Eindhoven en omstreken!
Het is daarom dat ik haar van harte aanbeveel op dit terrein van heel nuttige activiteiten!
 
Jan Post, voormalig directie-voorzitter Philips Electronics Nederland.