Anne Veenstra

Anne Veenstra studeerde in juni 2006 af aan de Design Academy Eindhoven, afdeling ‘Mens en Vrije tijd’. En begon in 2009 met haar bedrijf AnneRegelt. De rode draden in haar persoonlijke leven komen ook in haar ondernemerschap naar voren. Haar affiniteit met horeca is daar een voorbeeld van. Na haar studie pionierde Anne als mede-eigenaar van restaurant-bar-dancing Plan-2 samen met Mehdi le Mair en Louis Croonen. Ook initieerde ze de POP-up horecazaken zoals Bar le Noir (2012) en L'IDIOT (2014) tijdens de Dutch Design Week.
 
Als organisator is Anne altijd op zoek naar hoe een evenement bijzonder en uniek kan worden. Dit doet zij door haar enorme netwerk van creatieven in te zetten en (inter)nationaal op zoek te gaan naar inspiratie. Anne kent de gemeentelijke wegen en kan een brug slaan tussen zakelijke belangen en creatieve onbevangenheid. Deze manier van werken heeft ertoe geleid dat zij met succes diverse festivals, symposia en exposites organiseerde. En in 2017 de grootste escaperoom ter wereld bouwde. Daarnaast is ze sinds 2015 programmamanager van creatieve broedplaats PLAN-B in Eindhoven.
 
Anne heeft talent voor het opzetten van structuren waar nodig. Door daadwerkelijk mee te lopen met de ontwerpers, muzikanten of kunstenaars wordt al snel duidelijk welke problemen er zijn en ondersteunt Anne de ondernemers met hun bedrijfsvoering. Zo was zij in 2009 nauw betrokken bij de opstart van De Ontdekfabriek. Met haar initiatief Loketterette coacht Anne creatieve zzp’ers in hun ondernemerschap.

 
Geboren op 02-01-1982 te Eindhoven, opgegroeid met (het komen en gaan van) 25 pleegbroertjes en -zusjes. Houdt van zeilen, wielrennen, skiën, wijn, dansen, bingo en mosselen.