Anne Veenstra

Anne Veenstra studeerde in juni 2006 af aan de Design Academy in Eindhoven, afdeling “Mens en Vrije tijd”. Na haar studie pionierde ze met restaurant-bar-dancing Plan-2 samen met Mehdi le Mair en Louis Croonen. Elke zondag een Rataplan kindermiddag, vrijdags Aperativo, een zwembad met stadstrand, een podium voor bands en dé plek voor allerlei bijeenkomsten.

Vanaf 1 maart 2009 startte zij als projectmanager bij Atelier Vrijdag. Een ontwerpbureau met een passie voor techniek, educatie, verhalen, film en avontuur. Eind november 2009 openden ze met gebundelde krachten De Ontdekfabriek in de Hoge Rug op strijp-s. Als freelance operationeel manager stelde zij een team samen en gingen ze van start.

Sinds 2009 is ze gestart met AnneRegelt. Creatieve organisatie en project management voor diverse projecten in Eindhoven. Voor Design Academy, Fashion Weekend, adviesering aan horecazaken en zakelijke ondersteuning voor creatieve ZZpers.

Maar ook de POP-up horeca zaakjes zoals Bar le Noir en L'IDIOT tijdens de DDW. 
Geboren op 02-01-1982 te Eindhoven, opgegroeid met (het komen en gaan van) 25 pleegbroertjes en -zusjes. Houdt van zeilen, wielrennen, skiën, wijn, dansen, bingo en mosselen.