Als ondernemer

Mingle the Single
2012
Een avond voor singles. Het klinkt behoorlijk triest, sneu en wanhopig. Singles zijn losers. De doorsnee single zit eenzaam en alleen op een met zelfmedelijden doordrenkte bank naar het sfeerboeket op de vensterbank te staren. Singles huilen, rukken en zuipen zich door hun eenzame bestaan heen. En terecht.
Op ieder potje past een dekseltje zeggen ze in de weekblaadjes die je iedere week weer doorbladert op zoek naar bruikbare tips voor het vinden van een partner die je zielloze bestaan misschien wat kleur zou kunnen geven. Dan drink je drie flessen wijn leeg en scroll je door de eindeloze contactadvertenties op het internet. Starend naar het scherm vraag jij je af hoe je leven er over 10 jaar uit zou kunnen zien. Vrolijk word je niet van deze gedachte. Je leven is niets veranderd. Het enige verschil is dat je over 10 jaar met gemak vijf flessen rode wijn leegdrinkt. Nog steeds eenzaam. Vervolgens staar je weer wanhopig naar de eindeloze contactadvertenties op het internet. Nog steeds geen match. En vraag je je nog steeds af hoe je leven er over 10, 20 of 30 jaar uit zou zien? Nou? Wat denk je zelf? Starend en stil zal je leven in eenzaamheid uitdoven. De kaars is opgebrand zonder dat iemand er ooit naar heeft gekeken. Is dat wat je wil? Geef je zo makkelijk op?

Ik zeg nee! Vanaf nu ga je ten strijde! Ten eerste ben je geen single! Jij bent vrijgezel! En dat is het mooiste dat er is! Jij bent de Don Juan van deze generatie! Jij bent de vrouw waar iedere man van droomt! En wanneer je als vrijgezelle vrouw even geen dekseltje vindt dan doe je het toch gewoon met een ander potje! Want dit is wie jij bent. Dit is de vrouw of man waar iedereen verliefd op wordt! Want jij gaat feestend en zingend met al je vrijheid door het leven. Relaties is iets voor de film of in een kletsnat geschreven boek waar de clichés uitdruipen. De prins op het witte paard bestaat misschien voor één avond, meer niet! De vrouw van je dromen heet niet voor niets de vrouw van je dromen. Lekker blijven dromen en daar laten! Jij doet alleen maar leuke dingen zonder gezeik!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnproeverij met 15 vrijgezelle mannen en 15 vrijgezelle vrouwen? Allemaal levensgenieters en gezelligheidsmakers pur sang. Die duffe ingeslapen stelletjes zijn dus echt niet welkom op deze super gezellige avond! Met in totaal dertig personen proeven wij de wijn, eten wij de kaas en vieren wij de avond waar iedereen bij wil zijn. Helaas zijn de plekken beperkt dus wees er snel bij. Neem een single mee van het andere geslacht en kom naar Mingle the Single.

In samenwerking met Loes Hermes en Varna Archer