Als organisator

It's Fashion Weekend
2013

It's Fashion Revolution Weekend
Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 september 2013 vindt It’s Fashion Weekend plaats in hartje Eindhoven, onderdeel van de zogenaamde design weekends. Deze weekends gaat Eindhoven door het jaar heen organiseren om design vaker dan alleen tijdens de Dutch design Week zichtbaaren voelbaar te maken in de stad. De allereerste editie in het thema Fashion komt retail, design, technologie, (street) art, food en muziek bij elkaar.

Wat It’s Fashion Weekend uniek maakt is dat er een proeftuin voor mode en design gecreëerd wordt in een ongedwongen sfeer. Ontwerpers worden uitgedaagd te experimenten en om samen te werken met andere disciplines.

Het Bergen gebied (Kleine Berg, Bergstraat) verandert in een ware Mode Revolutie. De urban straatstijl wordt gemixt met high fashion. In een omgeving vol graffiti elementen, ghetto blasters en auto’s die transformeren in mini pop up winkeltjes oftewel een Trunksale! Op vrijdag tussen 16:00 en 21:00 uur zijn er bovendien spectaculaire modeshows waar modellen de nieuwste mode showen op een catwalk van auto’s. Sluit je aan en start een nieuwe mode revolutie!

AnneRegelt verzorgde de programma- en aankledingsinvulling van dit weekend voor De Bergen.

In samenwerking met Mehdi le Mair

Fotografie door Lonneke Koolen, Netty Zopfi, Bas Berends