Als organisator

Sleeping with Design
2012-2014

www.conradiconcepts.nl
 
'Sleeping with design' is een concept waarbij in de regio Eindhoven unieke verblijfsaccommodaties worden gecreëerd en ingericht. In deze design regio is er een gemis aan echte design accommodaties die de regio eer aan doen.

Daarom heeft Conradi concepts het concept 'sleeping with design' bedacht. Dit concept wordt samen met een aantal partners uitgewerkt naar een concreet plan van aanpak en businessplan.

De eerste Bed and Breakfast is in september 2013 geopend. Euvelwegen in Heeze 
Foto's door Kazoe van den Dobbelsteen

In april 2014 organiseerde AnneRegelt voor Sleeping with Design een inspiratietour door Amsterdam voor 20 potentiele partners van Sleeping with Design.

De concepten die werden bezocht zijn geselecteerd omdat ze vernieuwend en innovatief zijn op het gebied van hospitality en design en sluiten aan bij wat de Sleeping with Design organisatie aan het opzetten is. De concepten die werden bezocht op het gebied van overnachten zijn onder andere het Andaz hotel, Hotel Droog, Camping Vliegenbos en het Faralda Crane Hotel. Interessante food concepten zijn legio, maar de concepten die bezocht worden zijn ook een commercieel succes. We bezochten onder andere Vapiano, Bilder&De Clercq, en Hutspot.